telephone

Naima Bouslama studeerde rechten aan de Vrije Universiteit Brussel, waar ze in 1999 afstudeerde als licentiaat in de richting burgerlijk recht en strafrecht. Daarnaast volgde zij nog een postuniversitaire opleiding tot curator/vereffenaar en is zij een gelicenseerd jeugdadvocaat.

Sinds 1 oktober 1999 werkt zij als advocaat aan de Balie van Brugge, eerst als stagiair en vervolgens als medewerker.

In juli 2008 richtte zij haar eigen kantoor op. Sinds 1 september 2022 is zij partner/vennoot bij Schepens en partners.

Ook het balieleven is haar niet vreemd. Van 2007 tot 2010 was zij Voorzitter van de Conferentie van de Jonge Balie Brugge en nam zij de Openingsrede bij de aanvang van het gerechtelijk jaar 2008-2009 voor haar rekening.

In 2002 werd zij door de Raad van Orde aangesteld als sectievoorzitter te Brugge in het kader van de tweedelijnsbijstand (prodeo) wat zij op vandaag nog steeds doet. Zij werd ook herhaaldelijk verkozen als lid van de Raad van Orde van de advocaten van de Brugse Balie (vandaag Balie West-Vlaanderen).

Mter. Bouslama behandelt voornamelijk familiezaken (personen -en familierecht), maar ook verkeerszaken en strafrecht. Daarnaast legt zij zich ook specifiek toe op de insolventieproblematiek, waarbij zij regelmatig wordt aangesteld als curator en schuldbemiddelaar. Indien u hiervoor in aanmerking komt werkt zij ook pro deo.