telephone

Kantoor

Het advocatenkantoor Schepens & Partners werd opgericht in 1991 door wijlen meester Ernest Schepens, en is met méér dan 30 jaar één van de oudste advocatenassociaties te Brugge. Het kantoor is sedert jaar en dag gevestigd in het als monument geklasseerde pand gelegen in de Cordoeaniersstraat 17, hartje Brugge, op een steenworp van de Markt.

Ons kantoor telt vandaag zes gespecialiseerde vennoten, bijgestaan door een groep enthousiaste medewerkers en stagiairs. Het team staat garant voor een snel, efficiënt en doelgericht optreden.

Door de specialisatie van de kantoorgenoten in de verschillende takken van het recht kan een dienstverlening op maat aangeboden worden. Ons cliënteel is divers en bestaat uit particulieren, kleine en (middel)grote ondernemingen maar evengoed administraties en andere overheden.

U kan bij ons kantoor terecht voor allerhande juridische vragen, van het verlenen van advies, het voeren van onderhandelingen en de redactie van overeenkomsten tot het voeren van procedures. 

Daarbij wordt aandacht besteed aan oplossingsgericht denken met voldoende aandacht voor de haalbaarheid van de zaak en de kosten die daarmee gepaard gaan.